gemenskap, trygghet, glädje

Om mig

Jag som driver Sjögläntan heter Mathilda Nilsson. Jag är 30 år gammal. Jag bor i ett fint hus vid färssjön tillsammans med min sambo Stewe samt våra fyra barn William, Adrian, Jamie och Alicia. Vi har även en del djur i familjen, hund, katt och kanin så jag kan tyvärr inte ta emot allergibarn.

Jag gillar idrott, på fritiden så håller jag i pingisskolor och ungdomsträning för Söderhamns Uif (bordtennis). Jag har spelat pingis själv i stort hela mitt liv så det är kul att idag kunna hjälpa andra. Jag är också ansvarig för Norralas fotbollslag för pojkar som är födda 2013/2014. Vi har kört fotboll i ett år nu och vi har 36 inskrivna killar, superkul. Jag har även varit aktiv för Söderhamns gympan och lite annat. Innan jag började som dagbarnvårdare så var jag ansvarig för dom bästa ungdomarna på pingis i Sverige på tjejsidan. Jag höll i läger och andra saker.

Dagbarnvårdare har jag jobbat som i åtta år. Två år var jag anställd av ett företag som jobbade åt kommunen som hette Embla och efter det så valde jag att starta ett eget företag. Det är kommunen som betalar mitt företag för alla barnen. Som person är jag driven, social och ansvarsfull. Jag gillar att ha koll på saker och gärna många bollar i luften samtidigt.  Jag älskar att jobba med barn och att få se hur dom växer och utvecklas det är en stor fröjd och glädje för mig.

Verksamhetsplan